Cum reinventam leadershipul anul acesta? Comunitatea Liderilor Inspirati in 2017

De Madi Radulescu

Ce ne-am putea propune la inceput de an intr-o comunitate formata pe baza de principii si interes comun pentru ceea ce inseamna “reinventarea leadershipului in Romania!”.

  Ca orice comunitate stransa in jurul unei idei si nu a unui interes pragmatic clar traim etapele de dezvoltare ale oricarei echipei, confirmand o data in plus ca, nu e suficient sa cunosti conceptul, trebuie sa inveti sa traiesti cu acesta, sa internalizezi, sa reflectezi constient la ce se intampla in jur si sa te adaptezi, cu gand de progres si rezultate ofertante catre final.

 

Asa ca, dupa un an 2016 in care entuziasti si dornici de a invata, discuta si dezbate pe teme de leadership, dornici de a cunoaste oameni care impartasesc principii si valori similare, ne aflam la un nou inceput de drum.

Ce am realizat:

  • O viziune comuna asupra a ceea ce inseamna un lider inspirat.
  • Un strat de proiect prin care sa aratam ca acest lider inspirat exista, actioneaza si fiecare putem deveni un lider care sa inspire mai mult si care sa conduca intr-un fel care sa produca imapct in societate in mod pozitiv si sustenabil
  • Mai multe intalniri dezbatere in care am luat in discutie subiecte legate de leadership care au preocupat, impartasind si invatand unii de la altii, reconfirmand abordari sau inspirandu-ne pentru unele pe care inca nu le-am testat.

Ce ne aduce 2017:

  • Sa ne definim mai clar misiunea si sa ne-o asumam facand din munca noastra de lideri pasiunea noastra si inspiratie pentru noi si cei cu care lucram.
  • Vrem ca proiectul editorial inceput sa se tranforme si sa capete viata. Prin mici articole scrise in media sub egida comunitatii si printr-o participare activa a memebrilor pe blogul Comunitatii. Pentru ca da…vom avea un blog dedicat
  • Sa avem un site dedicat al comunitatii, cu resurse si blog, alimentat si mentinut in viata de voi, cei care ati optat sa va inscrieti in aceasta comunitate
  • Sa avem 10 intalniri la care sa participe cel putin 15 membrii si sa atragem noi membri care sa se implice
  • Sa definim cel putin doua proiecte pe care sa le implementam si care sa sustina ceea ce ne-am asumat: Reinventam leadershipul in Romania! In mediul privat, in mediul administratiei, in corporatie sau in antreprenoriat. Si sa le punem in practica modeland exact comportamentele si profilul liderului inspirat pe care l-am zugravit
  • Sa devenim o banca de idei pentru un leadership curat, de calitate, care sa ne insanatoseasca ca popor, mediu de afaceri, parinti, indrumatori.

 

Iata la ce va invitam! Ne intalnim, pentru prima data in 2017, pe 3 martie la ora 14, la sediul AON Romania. Adu cu tine un prieten, lider care vrea sa se inspire!