Lansam Comunitatea Liderilor Inspirati!

Pe 30 septembrie am organizat prima editie a Romanian Executive Coaching Summit.

Impreuna cu 45 de executivi din mediul de afaceri romanesc, am readus in practica de leadership “pasul facut inapoi” pentru intrebari si reflectie.

 

Va multumim pentru ca ati fost alaturi de noi in aceast proiect inovator. Va  suntem recunoascatori pentru ca impreuna am creat un spatiu de dialog autentic, care a adus perspective noi pentru fiecare.

Pentru noi a adus perspectiva faptului ca “sustenabilitatea este proprietatea unei comunitati, nu a unui individ” si am decis sa mergem mai departe pe calea sustenabilitatii in practica leadershipului.

Romanian Executive Coaching Summit merge mai departe

Ne dorim sa contribuim la reinventarea leadershipului in Romania si aducem astfel posibilitatea de a “face un pas inapoi” pentru reflectie si perspectiva noua, diferita sau “un salt inainte” pentru provocare si punere in practica a ideilor, atitudinilor, comportamentelor noi si sustenabile in arta conducerii.

Lansam astfel Comunitatea Liderilor Inspirati – spatiu de intalnire periodica a executivilor pentru reflectie, dialog, provocare, mentoring, coaching, de la egal la egal, pentru toti liderii care isi doresc sa inspire si sa aduca schimbari profunde in organizatiile pe care le conduc.

Scopul acestei comunitati de lideri (in care va puteti inscrie facand un singur click AICI) este de a fi o sursa de inspiratie, provocare, invatare, astfel incat sa fim o voce puternica in mediul de afaceri dar si o prezenta care aduce schimbare, sustenabilitate, integritate in mediul de afaceri romanesc.

Care este structura Comunitatii Liderilor Inspirati:

  • Intalniri periodice: 1 data la fiecare 2 luni, va fi o intalnire lucrativa de 3 ore, gazduita de fiecare data in alta companie partenera. Vezi aici regulile de lucru si practica in intalnirile periodice*
  • Romanian Executive Coaching Summit va fi un eveniment anual ce ava aduna liderii din Romania intr-un exercitiu mai larg si de interes comun. In anul 2016 va avea loc pe 06 octombrie si ne adunam ideile pentru a avea un Summit de succes precum cel din 30 septembrie 2015.
  • Newsletter lunar cu informatie relevanta, atat din partea coach-ilor comunitatii cat si din partea membrilor.

*Regulile de lucru si practica in intalnirile periodice

Sunt intalniri dedicate practicii unor comportamente, atitudini ce faciliteaza gandirea inovativa, cultivarea aspiratiilor si viziunii impartasite, dezvoltarea conversatiei reflective, intelegerea complexitatii si a gandirii sistemice pentru lideri, facilitarea  gasirii de solutii noi, sustenabile, in practica leadershipului si in schimbarea profunda a modului in care lucram in mediul organizational.

Regulile de lucru pe care se bazeaza arhitectura intalnirilor:

  • periodicitatea: 1 data la 2 luni in prima vineri din luna, alocam 3 ore
  • gazda: fiecare companie va gazdui pe rand, pe baza de voluntariat, intalnirile comunitatii la sediul lor
  • principiul de lucru este cel al dialogului deschis, de la egal la egal, pe subiecte si teme identificate ca fiind relevante pentru membrii comunitatii cu scopul gasirii de solutii noi, inovatoare
  • cadrul de lucru va fi agreat la fiecare intalnire in parte, avand in minte obiectivul de a manifesta curiozitate pentru practice noi, inedite.
  • grupul este deschis, participarea la intalnire fiind facuta pe baza de inscriere anterior evenimentului