Business Woman: Romanian Executive Coaching Summit 2015

Economia românească are nevoie de lideri capabili să aducă sustenabilitatea în mediul organizaţional, capabili să provoace tiparele adânc înrădăcinate ale managementului tradiţional. Coachingul este un instrument care provoacă liderii să se reinventeze pe ei şi modurile în care operează organizaţiile. În 30 Septembrie, la Stejarii Country Club, patru coach recunoscuţi pe plan local: Rodica OBANCEA, Madi RĂDULESCU, Mihai STĂNESCU si Ştefan ANDREI şi un keynote speaker, coach de talie internaţională, Alan TAYLOR vor răspunde întrebărilor esenţiale ale executivilor şi vor redefini leadearshipul în România, în cadrul celui mai important eveniment al toamnei: ROMANIAN EXECUTIVE COACHING SUMMIT 2015.

ROMANIAN EXECUTIVE COACHING SUMMIT 2015 va reuni peste 50 de executivi de top, care vor afla necesitatea dezvoltării naturale şi durabile a leadershipului în economia românească.

Progresul leadershipului este o alegere strategică, care echilibrează necesitatea de a acţiona cu impact maxim în mediul organizaţional cu cea de a investi timp în autocunoaştere.

Tema centrală a ROMANIAN EXECUTIVE COACHING SUMMIT 2015 este „Anotimpurile schimbării” şi este structurată în 4 workshopuri, care vor facilita reflecţia, dialogul, perspectivele şi distincţiile despre conducerea inspirată şi dezvoltarea sustenabilă a conducătorilor, concentrându-se pe:

– conectarea cu viitorul şi moştenirea lăsată prezentului;

– oglindirea Ego-ului în echipă şi în organizaţie;

– conducerea inspirată de tiparele de echilibru ale naturii;

– ciclicitatea schimbărilor în viaţa profesională şi personal.

 

Stirea integrala pe BusinessWoman.ro