Wall-Street.ro : Romanian Executive Coaching Summit 2015 – un eveniment unic, dedicat managerilor de top din Romania

Economia romaneasca are nevoie de lideri capabili sa aduca sustenabilitatea in mediul organizational, capabili sa provoace tiparele adanc inradacinate ale managementului traditional.

 Coachingul este un instrument care provoaca liderii sa se reinventeze pe ei si modurile in care opereaza organizatiile. In 30 Septembrie, la Stejarii Country Club, patru coach recunoscuti in Romania: Rodica OBANCEAMadi RADULESCUMihai STANESCU si Stefan ANDREI si un keynote speaker, coach de talie internationala, Alan TAYLOR vor raspunde intrebarilor esentiale ale executivilor si vor redefini leadearshipul in Romania, in cadrul celui mai important eveniment al toamnei: ROMANIAN EXECUTIVE COACHING SUMMIT 2015.ROMANIAN EXECUTIVE COACHING SUMMIT 2015 va reuni peste 50 de executivi de top, care vor afla necesitatea dezvoltarii naturale si durabile a leadershipului in economia romaneasca.

 

Progresul leadershipului este o alegere strategica, care echilibreaza necesitatea de a actiona cu impact maxim in mediul organizational cu cea de a investi timp in autocunoastere.

Tema centrala a ROMANIAN EXECUTIVE COACHING SUMMIT 2015 este “Anotimpurile schimbarii” si este structurata in 4 workshopuri, care vor facilita reflectia, dialogul, perspectivele si distinctiile despre conducerea inspirata si dezvoltarea sustenabila a conducatorilor, concentrandu-se pe:

  • conectarea cu viitorul si mostenirea lasata prezentului;
  • oglindirea Ego-ului in echipa si in organizatie;
  • conducerea inspirata de tiparele de echilibru ale naturii;
  • ciclicitatea schimbarilor in viata profesionala si personala.

Summitul se va incheia cu concluziile invitatului special al primei editii ROMANIAN EXECUTIVE COACHING SUMMIT 2015 – Executive Coach Alan Taylor, care va impartasi participantilor din experienta sa la nivel global.

Alan Taylor si-a petrecut mare parte a carierei sale in domeniul farmaceutic si biotehnologic. Ca director al echipei de conducere, Alan a petrecut multi ani lucrand la strategii si schimbari corporative si intelege presiunea de a fi in acest domeniu. Timp de multi ani, Alan si-a desfasurat activitatea de coaching pentru manageri si lideri de top ai unei mari companii farmaceutice pana cand si-a deschis propria companie de coaching. In prezent, Alan isi conduce propria afacere in domeniul de coaching, ajutandu-i pe managerii si pe liderii de top sa descopere si sa adopte noi comportamente si strategii care ridica performanta personala si profesionala la un alt nivel de success.