De ce ai veni la Romanian Executive Summit – Povestea leadershipului

Este un eveniment adresat managerilor seniori.

DE CE?

 

  • Pentru ca voi sunteti cei care creaza, cauta si isi doresc angajament in echipele si organizatiile voastre pentru a reusi si a avea succes cu companiile pe care le conduceti. Povestea leadershipului este despre angajament: fata de noi, fata de echipele noastre, fata de companiile pe acre le conducem si fata de contextul in care actionam si pe care il transformam.
  • Pentru ca desi ati avut probabil ocazia sa faceti programe de MBA si nenumarate cursuri de leadership, NOI -cei patru Executive coach implicati in eveniment – NU va invitam la un curs ci la o serie de workshopuri in care puteti lucra pe aceasta tematica cu manageri expusi acelorasi tip de provocari, cerinte sau dileme in legatura cu oamenii si organizatiile voastre.
  • Pentru ca de obicei sunteti invitati la conferinte unde cineva, fie vine sa va spuna despre bune practici fie va impartaseste unilateral experienta lor. AICI veti discuta, impartasi, intreba si primi raspunsuri de la oameni care au practica si experienta similara.
  • Deoarece NU este un training ci lucrati cu patru Executive Coach care, dupa sute si mii de ore de coaching executiv inteleg in detaliu provocarile voastre si folosesc in facilitarea acestui eveniment tehnici de coaching de grup. Cei care ati beneficiat deja de coaching cunoasteti valoarea si o puteti aprecia corect.
  • Deoarece veti PLECA cu bune practici, teme de reflectie, un plan personal si un network de calitate.
  • Pentru ca, daca INCA nu ati lucrat cu un coach, aveti ocazia sa cunoasteti, sa interactionati si eventual sa alegeti sa lucrati cu unul dintre cei patru coach vazandu-l in actiune, discutand direct cu el si simtind direct care dintre ei va castiga increderea si vi se potriveste.
  • Pentru ca daca ATI LUCRAT DEJA CU UN COACH, si ati dori ca si colegii din echipa voastra de management sa fie deschisi acestui proces, este o buna ocazie sa le aratati pe viu valoarea. Deci veniti cu intreaga echipa de management!

Avem, deja, alaturi de noi peste 40 manageri seniori din companii mari si corporatii care au ales sa ni se alature in 6 octombrie. Individual sau echipa complete. Va invitam sa va alaturati pentru un eveniment de maxim impact.

#ImpreunaReinventamLeadershipulInRomania

===================

Sunt executive coach, team coach, facilitator si manager. Asist lideri si organizatii in a face schimbarea o a doua natura, sprijin manageri in a intelege mai bine oamenii cu care lucreaza si in a construi si implementa initiative de succes!

Nu este lesne sa creezi o echipa performanta, sa creionezi o viziune flexibila si care sa inspire. Insa, cu un sprijin profesionist si o abordare constienta si consecventa este perfect posibil.

 

Daca sunteti manager si doriti sa sondam impreuna felul in care un team coach, un facilitator va poate sprijini in a va face echipa mai performanta, mai adaptata la provocarile viitorului aduse in prezent, va stau la dispozitie: madi.radulescu@mmmconsulting.ro