Executive Coach

MADI RĂDULESCU


2015
2016
2017
2018

MIHAI STĂNESCU


2015
2016
2017
2018

ŞTEFAN ANDREI


2015
2016
2017
2018

RODICA OBANCEA


2015
2016
2017
2018

OVIDIU TOADER


2015
2016
2017
2018

EDIȚII

2015 2016 2017 2018

Rodica Obancea

Executive & Team Coach,
PCC (ICF)

Sunt un bun partener pentru transformare, activ provocator al tiparelor de gândire și acțiune, companion atent în drumul către reinventare și repozitionare, contribuitor neobosit la măiestria persoanală a liderilor, echipelor și organizațiilor care învață.
Sunt Rodica Obancea, coach profesionist, cu competențe de coaching executiv și de echipă, certificate la nivel interațional de către International Coach Federation. Sunt un profesionist dedicat învățării continue în înțelesul cel mai profund al cuvântului “învățare” – o schimbare, o transformare fundamentală a minții, o re-creare. Coachingul este pentru mine un stil de viață și sunt un promotor activ al liderilor care adoptă o postură de coaching.
Cred că atunci când un lider poate împărtași o viziune cu echipa lui sau ei, când se angajează împreună cu ei la punerea în practică, energizează schimbarea – restul este doar un proces de învățare și transformare. Am încredere în capacitatea de metamorfoză a liderilor, echipelor și organizațiilor pentru a genera schimbări în profunzime. Am încredere în potențialul lor de a-și extinde continuu capacitatea de a crea rezultatele pe care ei le doresc cu adevărat, atunci când modalitățile noi și prolifice de gândire și acțiune sunt încurajate și când oamenii învață “cum să învețe împreună”. Cred în puterea echipelor de a învăta să producă rezultate extraordinare. Cred că atunci când sunt implicați în extinderea continuuă a capacității de a crea viitorul dorit, rezultatele obținute sunt mult mai valoroase și oamenii se dezvoltă cu adevărat.
Sunt antrenată să antrenez lideri și echipe pentru a aduce în organizații deschiderea către măiestria personală, către a vedea împreună care sunt modelele mentale din care acționează, care este viziunea comună care îi mișcă pe toți, cum activează împreună starea de “gândire în comun”, cum schimbă mentalitatea de separare și trec la colaborare.
Sunt activ implicată în promovarea coachingului profesionist în România și susțin nevoia unei ecologii a leadershipului.
Printre clienții cu care am derulat proiecte de coaching la nivel executiv și la nivel de echipe, se numără: Adobe, Lafarge, Danfoss, Ewopharma, Romsys, BBraun, Mega Image, Bristol – Myers Squibb, Orange, Acvatot, Sabif, Rompetrol, Skanska, Icepronav, GrupServiciiPetroliere, Roche Diagnostics, Cargill, Bunge Prio, Michelin, Carrefour, Coca Cola Hellenic, Schneider, Cemacon, McCann PR, Sindan.

Vrei să te antrenezi cu un Executive Coach?

PROGRAMEAZĂ O SESIUNE AICI