Termeni si conditii

Introducere

Termenii si conditiile acestei pagini web guverneaza utilizarea acestui website si sunt valabile pentru toate paginile existente in cadrul acestui website. Acesti termeni se aplica in deplina forta si efect asupra utilizarii de catre dvs. a acestui website si prin utilizarea acestui site, acceptati in mod expres toti termenii si conditiile incluse aici in intregime. Nu trebuie sa utilizati acest site daca aveti obiectii fata de oricare dintre acesti termeni si conditii standard.

Drepturi pentru proprietate intelectuala

In afara de continutul pe care il detineti, pe care ati ales sa il includeti in acest site, in conformitate cu acesti Termeni,  Digital Distrikt 32 si / sau licentiatorii sai detin toate drepturile asupra proprietatii intelectuale si a materialelor continute pe acest site, iar toate aceste drepturi sunt rezervate.

Vi se acorda numai o licenta limitata, sub rezerva restrictiilor prevazute in acesti Termeni, in scopul vizualizarii materialului continut pe acest site.

Restrictii

Sunteti restrictionat in mod expres si categoric de la urmatoarele:

1. publicarea oricaror materiale ale site-ului web in orice mediu;

2. vanzarea, sublicentarea si / sau comercializarea in alt mod a oricaror alte materiale de pe site;

3. realizarea publica si / sau afisarea oricaror materiale ale site-ului web;

4. utilizarea acestui site in orice mod care este, sau poate fi, daunator acestui site;

5. utilizarea acestui site in orice mod care afecteaza accesul utilizatorului la acest site;

6. utilizarea acestui site in contradictie cu legile si reglementarile aplicabile sau intr-un mod care cauzeaza sau poate cauza pagube site-ului sau oricarei persoane sau entitati de afaceri;

7. angajarea in orice extragere de date, recoltarea de date, extragerea de date sau orice alta activitate similara in legatura cu acest site sau in timp ce utilizati acest site;

8. utilizarea acestui site pentru a se implica in orice activitate de advertising sau marketing;

Anumite domenii ale acestui site sunt restrictionate de accesul dvs. si Digital Distrikt 32 va poate restrange in continuare accesul in orice zona a acestui site, oricand, in mod discretionar si exclusiv. Orice ID utilizator si parola pe care le aveti pentru acest site Web sunt confidentiale si trebuie sa pastrati confidentialitatea acestor informatii.

Nu exista garantii

Acest site este furnizat “ca atare”, cu toate defectele, iar Digital Distrikt 32 nu face declaratii sau garantii exprese sau implicite, de niciun fel legate de acest site sau de materialele continute pe acest site. In plus, nimic din continutul acestui site nu va fi interpretat ca furnizand consultanta sau sfaturi pentru dvs.

Limitarea raspunderii

In nici un caz, Digital Distrikt 32 si niciunul dintre ofiterii, directorii si angajatii sai nu vor fi raspunzatori fata de dvs. pentru orice rezultat care rezulta din sau in vreun fel legat de utilizarea de catre dvs. a acestui site, indiferent daca aceasta raspundere este contractuala, si Digital Distrikt 32, inclusiv ofiterii sai, directorii si angajatii, nu vor fi raspunzatori pentru nicio raspundere indirecta, consecventa sau speciala care rezulta din sau in vreun fel legata de utilizarea de catre dvs. a acestui site web.

Despagubiri

Prin prezenta, despagubiti, in cea mai mare masura, Digital Distrikt 32 de la si impotriva oricarei si tuturor obligatiilor, costurilor, cererilor, cauzelor actiunii, daunelor si cheltuielilor (inclusiv onorariile avocatului rezonabil) generate de sau in legatura cu orice incalcare a vreuneia dintre prevederile acestor Termeni.

Prevederi

In cazul in care orice dispozitie a acestor Termeni se considera neaplicabila sau nevalabila in conformitate cu orice lege aplicabila, o astfel de neaplicabilitate sau o nulitate nu va face ca acesti Termeni sa fie inaplicabili sau invalizi in ansamblul lor si aceste prevederi vor fi sterse fara a afecta prevederile ramase.

Variatia termenilor

Digital Distrikt 32 are permisiunea de a revizui acesti Termeni in orice moment in masura in care considera ca este adecvata si prin utilizarea acestui Website este de asteptat sa revizuiti acesti Termeni in mod regulat pentru a va asigura ca intelegeti toti termenii si conditiile care guverneaza utilizarea acestui Website.

Misiune

Digital Distrikt 32 este autorizat sa atribuie, sa transfere si sa subcontracteze drepturile si / sau obligatiile sale in conformitate cu acesti Termeni fara nici o notificare sau consimtamant necesar. Cu toate acestea, nu vi se va permite sa cesionati, sa transferati sau sa subcontractati vreunul dintre drepturile si / sau obligatiile dvs. in conformitate cu acesti Termeni.

Intregul acord

Acesti Termeni, inclusiv orice notificari legale si clauze de declinare a responsabilitatii continute pe acest Website, constituie intregul acord intre Digital Distrikt 32 si dvs. in legatura cu utilizarea de catre dvs. a acestui site Web si inlocuiesc toate acordurile si intelegerile anterioare cu privire la acestea.

Legea aplicabila si jurisdictia

Acesti termeni vor fi guvernati si interpretati in conformitate cu legile Romaniei si va veti supune jurisdictiei neexclusive a instantelor de stat si federale situate in Romania pentru solutionarea eventualelor litigii.